Montage Suites4o Χμ Καλάβρυτα - Πούντας

Τ. 26920 85407

F. 26920 24701

ΜΗΤΕ : 0414K91000393701

Website: www.montagesuites.gr

Email: triantdim@ymail.com

Κρυμμένο μέσα στο ονειρικό τοπίο της χαράδρας του Βουραϊκού, στην αγκαλιά του Χελμού, το Montage Suites αποτελεί μια ξεχωριστή πύλη απόδρασης με κινηματογραφικές αναφορές. Ένα ορεινό, σινεφίλ καταφύγιο που προσφέρει αξέχαστη διαμονή και ζεστή φιλοξενία.
Είτε ανήκετε στους λάτρεις του σκι είτε σ’ εκείνους που απλά θέλουν να ξεχάσουν τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο, έχουμε τη λύση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Όχι μόνο για τη διακόσμηση των χώρων, που εμπνευστήκαμε από αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και για την ευκαιρία που έχει κανείς να απολαύσει περιπάτους μέσα σε 24 στρέμματα μαγευτικής εξοχής και να κοιμηθεί με μοναδικό νανούρισμα, τον ήχο του ποταμού που οριοθετεί το κτήμα μας.
Ιδιοκτησία από το 1993 της οικογένειας Μαζαράκη, πολύ πριν το σημερινό Montage αποκτήσει ταυτότητα και χαρακτήρα, ήταν απλά ένα πολύ ωραίο και χαρισματικό κομμάτι γης, δίπλα στο ποτάμι του Βουραϊκού και τις γραμμές του ξακουστού οδοντωτού σιδηρόδρομου. Ο Χάρης Μαζαράκης, γιος της οικογένειας, με μεγάλη αγάπη στον κινηματογράφο και σπουδές σκηνοθεσίας είχε την πρωτότυπη ιδέα των κατοικιών-πλατώ και ανέλαβε αποκλειστικά τη διακόσμηση όλων των χώρων του συγκροτήματος, ώστε να δένουν αρμονικά κάτω από την ίδια γενική ιδέα
Δώδεκα κατοικίες-ταινίες εξοπλισμένες με κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση, video, cd player, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, βεράντα και φυσικά την ανάλογη διακόσμηση, σύμφωνα με το ύφος της κάθε ταινίας. .  Επιλέξτε μία από τις κατοικίες – σκηνικά που είναι στη διάθεσή σας και ετοιμαστείτε για σινεφίλ ταξίδια!
Rocky, Όσα παίρνει ο Άνεμος, Ο Ταχυδρόμος, Η διπλή ζωή της Βερόνικα,
Ο Νονός, Χορεύοντας με τους λύκους, Underground, Braveheart, Ο Άγγλος ασθενής, Μάτια Ερμητικά κλειστά, RAN, Πέρα από την Αφρική είναι οι ξεχωριστές κατοικίες μας, όλες διαφορετικές, αρχιτεκτονικά και αισθητικά.
Σε έναν ειδυλλιακό χώρο του κτήματος, μια ανάσα από τις όχθες του ποταμού και κάτω από τα πανέμορφα πλατάνια μας, διαμορφώσαμε 4 στρέμματα για γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, αλλά και κάθε μορφής πάρτι, με την πλήρη υποστήριξη όλων αυτών. Αν πρόκειται για μυστήριο, αυτό μπορεί να τελεστεί στην εκκλησία του Αγ. Γερασίμου, τάμα της οικογένειας, ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί το κτήμα μας. Η δεξίωση-πάρτι που συνήθως ακολουθεί, υποστηρίζεται από τους έμπειρους συνεργάτες μας, σε συνεργασία πάντα μαζί σας, όσον αφορά στο catering, στη μουσική, στον ιδιαίτερο στολισμό του χώρου,  και στις ποικίλες και πρωτότυπες ιδέες. Αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε έγκαιρα σε επαφή με όλους, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο και εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα.

Photo gallery